dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Naturbingo og kogle-kryds og bolle:
Åben grejbank gør besøg på naturlegeplads lærerigt

VALLENSBÆK: To såkaldte grejbanker er sat op ved en velbesøgt naturlegeplads i Vallensbæk, oplyser kommunen på sin hjemmeside. Her ligger redskaber og forslag til lærerige aktiviteter i de grønne områder. De mindste kan for eksempel spille naturbingo eller kogle-kryds og bolle, mens de lidt ældre kan give sig i kast med science-projekter som at konstruere en fuglerede eller bygge et edderkoppespind.

Både lærere, pædagoger og forældre kan bruge grejbanken, der blot kræver en kode fra kommunen. Idéen er blevet til i forbindelse med kommunens deltagelse i det nationale klima- og bæredygtighedsprojekt Den Grønne Rygrad, som skal give skoleelever mere inspirerende og praksisnær undervisning i STEM-fagene, der dækker over Science, Technology, Engineering og Mathematics. 

- Målet er, at det skal være nemt at bruge naturområdet til at lære science og matematik, lave noget krea med de materialer, der er i naturen, eller slet og ret undersøge dyrelivet. Det taler også ind i, at vi bliver nysgerrige sammen og skaber noget sammen, siger naturfaglig konsulent i Vallensbæk Kommune, Louise Hoffbeck.

sfe

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.