dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Borgmester beklager støjgener med letbane

KORT NYT16. APR 2024 11.14

ODENSE: Mandag kom det frem, at omkring 90 odenseanere nu formelt har indgivet klage og rejst erstatningssager ved Ekspropriationskommissionen over de støjgener og vibrationer, de oplever fra Odense Letbane. Peter Rahbæk Juel (S), borgmester i Odense Kommune, erkender, at sådan burde det ikke være. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- I den perfekte verden havde der selvfølgelig ikke været behov for, at borgere skulle rejse erstatningssager som følge af støj fra letbanen. Men virkeligheden er den, at vi har en gruppe borgere, der desværre er ramt af et støjniveau, der overskrider de forventede grænseværdier. I dét lys er jeg glad for, at de berørte borgere har mulighed for at rejse erstatningssager, skriver han til avisen.

På trods af de uløste støjproblemer er der fremskredne planer om at udvide letbanen med etape to. Den endelige beslutning ventes indenfor kort tid. Peter Rahbæk Juel maner til ro om nye klagesager og skriver til Fyens Stiftstidende, at man vil tage erfaringerne med sig i letbaneudvidelsen.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.