DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Egedal prækvalificerer tre hold til skole-modernisering

Nu skal kommunens strategiske byggepartner til blandt andet renovering og modernisering af kommunens skoler findes.
18. MAJ 2020 12.59

EGEDAL: Egedal Kommune har udvalgt tre tilbudsgivere, der frem mod august 2020 skal afgive tilbud på at blive kommunens strategiske byggepartner til blandt andet renovering og modernisering af kommunens skoler, oplyser kommunen.

- Vimodtog i alt 11 prækvalifikationsansøgninger, og alle ansøgere bestod af dygtige teams af totalentreprenører, ingeniører og arkitekter. Der var gode referencer fra lignende projekter, både hvad angår læringsmiljøer, multifunktionalitet på skoler samt renovering og nybyggeri. Vi ser frem til at modtage tre gode tilbud fra de tre teams til august, og forventer, at der kan indgås kontrakt medio november 2020, siger Sune Impgaard Schou, By- og Erhvervsdirektør i Egedal Kommune.

De tre prækvalificerede ansøgerteams, som Egedal Kommune har valgt at tage videre med til tilbudsfasen er følgende:

 • Totalentreprenør Juul & Nielsen
  KJ Rådgivende Ingeniører
  Dansk Energi Management
  RUBOW arkitekter
 • Totalentreprenør JakonCOWI
  RUM
  Arkitema
 • Totalentreprenør Einar KornerupJJW Arkitekter
  JL Engineering
  Rådgivende Ingeniører, AB Clausen

Kommunen ønsker at styrke læring, trivsel og udvikling på både skole- og dagtilbudsområdet. Skolernes fysiske rammer skal moderniseres og arealerne skal udnyttes klogere og mere multifunktionelt. Samtidig er der fokus på at øge sambrug og skabe inspirerende og kreative læringsmiljøer gennem helhedsrenovering, modernisering og udbygning.

Den endelige kontrakt med Egedal Kommune vil være et strategisk partnerskab med en øvre ramme på 400 mio. kr. Heraf er der øremærket 250 mio. kr. til at renovere og modernisere samt skabe kreative læringsmiljøer for børn og unge på de første fire skoler i perioden 2021-2024.

ka