dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Eks-kommunaldirektør bliver direktør i Thisted
Jan Michelsen er ny direktør i Thisted.
Foto: Thisted Kommune

Eks-kommunaldirektør bliver direktør i Thisted

Jan Michelsen bliver ny direktør for teknik, erhverv og beskæftigelse.

THISTED: Jan Michelsen, som for snart et år siden blev fritaget for tjeneste og senere fratrådte jobbet som kommunaldirektør i Halsnæs, tiltræder 1. marts som direktør for Teknik, Erhverv og Beskæftigelse i Thisted Kommune.

Han er 55 år og kommer med mange års ledelseserfaring fra både Halsnæs, Vordingborg og Greve kommuner, ligesom han har været direktør i HK Danmark og i Statens og Kommunernes Indkøbsservice, SKI. 

- Med Jan Michelsen er vi overbevist om, at vi får en direktør med rigtigt mange af de kvalifikationer, som vi har efterspurgt. Han har lang og specialiseret erfaring på det tekniske område på topledelsesniveau fra tre kommuner, hvor han kan vise resultater indenfor den grønne omstilling, udvikling og bosætning, så vi glæder os meget til at byde ham velkommen til Thy, siger borgmester Niels Jørgen Pedersen (V).

Han fremhæver, at Jan Michelsen har stået i spidsen for udviklingen af Vordingborg Havn, ligesom han i Halsnæs har stået i spidsen for arbejde med bosætning og grøn omstilling.

Privat bor den nye tekniske direktør i Klampenborg med sin hustru, hvis job kræver, at hun bliver boende, mens han flytter til Thisted. 

- Vi har begge travle arbejdsliv og er vant til et liv, hvor vi ikke ses meget i hverdagene, og tanken er da også, at min familie og venner kommer til at bruge weekender her, siger han.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.