dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Fortsat uvist, hvor stor regning Randers får efter Nordic Waste

RANDERS: Borgmester i Randers Torben Hansen (S) fastholder over for TV2Østjylland, at kommunen ikke har økonomi til at betale for afværgeindsatsen ved Nordic Waste. Det sker, efter at miljøminister Magnus Heunicke (S) onsdag i Folketingets spørgetid svarede på spørgsmål fra folketingsmedlem Nick Zimmermann (DF), om det fortsat var ministerens holdning, at Randers-borgerne ikke skulle stå tilbage med regningen.

Staten har bidraget med et beløb på i alt 200 mio. kr.: "Det er fair, hvis nogle partier mener, det skal være større. Vi mener, det er et substantielt bidrag til opgaven. Men det er ikke sådan, at det dækker hele regningen", svarede miljøministeren.

Borgmester Torben Hansen siger i en skriftlig kommentar til kanalen, at byrådet ikke har taget initativer til besparelser som følge af situationen ved Nordic Waste, men at direktionen i budgetforslag 2025 laver forslag til, hvordan de økonomiske konsekvenser af Nordic Waste-sagen skal håndteres. Kommunen har bl.a. lagt 120 mio. kr. ud for konkursboet Nordic Waste.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.