dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Frederiksberg-borgmester vil frede ulovlig Irma-flise

KORT NYT24. APR 2023 11.20

FREDERIKSBERG: En flise med en mosaik af Irma-pigen, som natten til søndag af ukendte personer blev lagt ned i fortovet på Frederiksbergs såkaldte Walk of Fame, bør have lov at blive liggende. Det mener borgmester Michael Vindfeldt (S), som på Twitter kalder flisen "civil ulydighed på Frederiksbergsk".

- Det dur ikke, hvis vi har en by, hvor folk begynder at grave kommunens fliser op og lægge egne ned. Punktum. Nyt afsnit. Når det er sagt, så synes jeg, den ser megafed ud. Og jeg er også stor fan af Irma og er ked af, at den lukker, og det er mange andre Frederiksberg-borgere også. Samtidig synes jeg, det er fedt med mere kunst i byen, siger han til TV 2 Kosmpol.

Michael Vindfeldt har i første omgang bedt forvaltningen sikre, at flisen ligger i den rigtige højde, så ingen skvatter over den. Desuden vil han tage det op politisk, om flisen skal have lov at blive liggende.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.