dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Middelfart har ansat ny salgschef

MIDDELFART: Middelfart Kommune har ansat Brian Ingvard Christiansen som salgschef for erhvervsudvikling og grundsalg. Fra 15. august skal han bidrage til, at kommunen bliver ved med at vækste med omtanke, oplyser kommunen.

Brian Ingvar Christiansen kommer fra en stilling som projektchef for by- og havneudvikling i Horsens Kommune, hvor han siden 2020 har stået for et salg på 1,9 millioner m2 erhvervsjord.

- Med en stærk faglig profil, der spænder over håndværk, bygningskonstruktør, ejendomsmægler/erhvervsmægler og ejendomschef har Brian både evnen til at identificere gode udviklingsmuligheder for vores erhvervsliv og fagligheden til at følge opgaverne helt til dørs, så virksomhederne oplever et smidigt samarbejde, siger Middelfarts kommunaldirektør Steen Vinderslev.

ak

 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.