dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Novo Nordisk står til at få en vej-forlomme i Hillerød

KORT NYT14. MAJ 2024 6.54

HILLERØD: Novo Nordisk kan få flere års forlomme i køen til at få lavet lokalplan i Hillerød Kommune, skriver Sjællandske Nyheder. Kommunen har lige nu 16 vejprojekter på ventelisten, hvilket vil tage cirka fire år at nå igennem. Men politikerne i arkitektur, byplan og trafikudvalget var på det seneste møde enige om at lægge en ansøgning fra medicinalvirksomheden allerforrest i køen.

Virksomheden har tidligere fået godkendelse fra Vejdirektoratet til vejprojektet, som består af et nyt lyskryds med indkørsel til Novo ved Roskildevej (A6) 60.

Den nye vej vil gøre det markant nemmere for Novos cirka 3.000 medarbejdere i Hillerød at komme på arbejde. I dag er der massiv trængsel både morgen og eftermiddag. Virksomheden skal betale for vejen, mens Vejdirektoratet står for planlægning og udførelse af arbejdet.

dotn

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.