DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Økonomi
DK Job

Nyt OUH-entreprenør vinder supplerende kontrakt på indretning

Italienske JV CMB/Itinera skulle i forvejen opføre 575 rårum. Nu skal de også indrettes og udstyres.
27. OKT 2020 9.22

SYDDANMARK: Det italienske entreprenørfirma JV CMB/Itinera står i forvejen for at opføre størstedelen af det nye universitetshospital i Odense, og nu har firmaet fået yderligere en opgave ved byggeriet, nemlig indretning og udstyr af rummene i byggeriet.

Det nye universitetshospital i Odense, i daglig tale Nyt OUH, bliver Danmarks største nybyggede sygehus. Den oprindelige kontrakt med entreprenøren gælder såkaldte rårum uden efterbehandling og installationer, og efter et udbud i foråret på færdiggørelse af de i alt 575 rårum er denne resterende del af indretningsopgaven nu givet til samme entreprenør.

Der var indgivet to tilbud på opgaven, og tilbuddet fra det italienske firma blev valgt, fordi det "samlet set giver det bedste forhold mellem pris og kvalitet", oplyser Region Syddanmark. Opgaven har en økonomisk ramme på 500 mio. kr., som foruden indretning omfatter både nyindkøb af udstyr og flytning af eksisterende fra det nuværende universitetshospital til Nyt OUH.

Af de 575 rum er 350 såkaldt sekundære, fx omklædningsrum, toiletter og depotrum, mens 225 beskrives som udstyrstunge, fx intensivstuer og traume- og operationsstuer. Tildelingen af opgaven er sket med en betinget kontrakt, idet bygherre og entreprenør sammen skal projektere udførelsen, inden en endelig kontrakt kan indgås. Det ventes at ske til foråret.

mk