dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Robotterne rykker ind

Robotterne rykker ind

Lyt til det nyeste afsnit af DK Mediers nyhedspodcast. Denne gang om kunstig intelligens i kommunerne.

KORT FORTALT er din nyhedspodcast, som hver fredag giver dig indsigt i en nyhed fra den forgangne uge. En nyhed, som er skræddersyet til dig i kommunen og regionen.

Kunstig Intelligens er blevet et varmt emne på grund af ChatGPT, men teknologien er slet ikke ny. Aarhus Kommune har arbejdet med teknologien i flere år, og i et nyt projekt vil kommunen blandt andet bruge teknologien til at skåne kommunens medarbejdere fra borgere, der ringer ind og er sure over p-bøder.

I dette afsnit af Kort Fortalt fortæller Bo Fristed, chef for Innovation, Teknologi og Kreativitet i Aarhus Kommune om det potentiale teknologien har, og hvordan kommunerne kan arbejde sammen om at udvikle fremtidens, teknologiske løsninger

Vært: Lasse Lindholm

Medvirkende: Bo Fristed, chef for Innovation, Teknologi og Kreativitet i Aarhus Kommune

Udgiver: DK Medier

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.