dknyt
dkhavenergi
dkvindkraft
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Aarhus gør sommersport mulig om vinteren

KORT NYT18. SEP 2021 10.41

AARHUS: Sommer- og sandsport som beachvolley og strandhåndbold bliver nu også en vintermulighed i Aarhus. Her har kommunen stillet garanti til Aarhus Beachvolley Club, så der kan opføres en dome, så der kan spilles sandsport året rundt.

- Det er en fantastisk ide at forlænge sommeren, så man kan dyrke sandsport hele året. Det bakker vi gerne op om, fordi det giver flere aarhusianere mulighed for at dyrke sunde fællesskaber – også i vinterhalvåret. Samtidig appellerer sandsport til nogle målgrupper, som kan være svære at få med i foreningslivet, siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad (R).

Domen skal opføres på kommunens arealer ved Vestereng i Aarhus Nord. Aarhus Beachvolley Club har over to omgange fået bevilget tilskud på i alt knap 1,3 mio. kr. fra Anlægspuljen til forenings- og fritidsfaciliteter i kommunen. Der mangler de sidste godkendelser, før projektet er helt på plads, og man kan komme med en dato for, hvornår beachdomen kan være færdigbygget, oplyser formanden for bestyrelsen i Aarhus Beachvolley Club, Mie Kjer Thomsen.

ibs