dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Bygningschefen i Aalborg er blevet fritstillet

AALBORG: Peter Munk, som har været bygningschef i Aalborg i otte et halvt år, har indgået en gensidig fratrædelsesaftale og er fritstillet, oplyser han på LinkedIn. Ifølge Nordjyske sker det med et års løn.

Det er få uger siden, at kommunen også skilte sig af med den øverste leder i Klima og Miljø, forvaltningsdirektør Charlotte Heldorf Rønn. Forvaltningen fik ny rådmand i februar, da Anna Aaen (EL) overtog efter Per Clausen (EL), der gik efter - og fik - en plads i Europa-Parlamentet. Nordjyske har forgæves forsøgt at få hende til at uddybe de to fratrædelser.

"Der er tale om to uafhængige personalesager, som jeg i øvrigt ikke kan kommentere yderligere, og derfor kan jeg heller ikke svare på dine spørgsmål om, hvad fratrædelserne skyldes," skriver hun i en mail til avisen.

ak

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.