dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Fortrolig orientering til politikere: Byggekaos på stort hospitalsbyggeri

KORT NYT12. MAR 2024 5.41

HOVEDSTADEN: Sygehusbyggeriet Nyt Hospital Bispebjerg er ramt af byggekaos. Region Hovedstaden vurderer således, at “fremdriften på byggepladsen slet ikke er stor nok.” Sådan lyder det i en mail, som TV 2 Kosmopol er i besiddelse af.

Mailen er sendt til medlemmerne af forretningsudvalget og den politiske følgegruppe for Nyt Hospital Bispebjerg, som mandag morgen begge blev orienteret om sagen på fortrolige møder. I mailen til politikerne har Region Hovedstaden forfattet en række talelinjer, som medlemmerne af udvalgene kan bruge “uden at risikere at stille regionen dårligere.”

Thomas Rohden (R), der er næstformand i Region Hovedstaden, siger til TV 2 Kosmopol, at en del oplysninger i sagen fortsat er fortrolige. "Bispebjerg Hospital er i en meget kritisk situation. Derfor er der også igangsat en syns- og skønssag," siger han. Tirsdag er der regionsrådsmøde i Region Hovedstaden.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.