dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Københavns overborgmester bliver næstformand i C40 klimanetværket

KORT NYT12. NOV 2023 13.45

KØBENHAVN: København indtræder i den øverste politiske ledelse af det internationale klimanetværk C40. Det sker efter at overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) er blevet valgt som næstformand i klimanetværket. 

Når hun om kort tid indtræder i C40’s styregruppe sammen med bl.a. Londons og Paris’ borgmester, er det med en klar vision og ambition om, at København skal vise internationalt klimalederskab. Det skriver Københavns Kommune i en pressemeddelelse.

- Klimakrisen er vor tids største udfordring. Højere temperaturer og stadigt voldsommere vejr viser med al tydelighed, at der er behov for handling og samarbejde. Med min rolle i C40 vil jeg dels arbejde for at bringe Københavns klimaindsatser ud til resten af verden, så vores indsatser kan få en mangefold større klimaeffekt, og samtidig trække inspiration og ny viden tilbage til København, siger hun.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.