dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Frederikshavn-borgmester dropper injuriesag

KORT NYT26. JUN 2023 9.45

FREDERIKSHAVN: Den socialdemokratiske borgmester i Frederikshavn Birgit S. Hansen har besluttet sig for ikke at anlægge injuriesag mod en skagbo, der blandt andet har kaldt hende løgner og anklaget hende for magtmisbrug. Det skriver TV 2 Nord. 

For to uger siden fik skagboen optaget et læserbrev i Nordjyske, hvor han kaldte borgmesteren for løgner, fordi hun havde givet urigtige oplysninger i sagen om støjmålinger, som DK Nyt tidligere har skrevet om. Birgit S. Hansen trak sine udtalelser tilbage, da hun blev klar over, at de informationer, hun havde fået i sagen om støjmålingerne, var forkerte. Efterfølgende bad kommunens jurist læserbrevskribenten trække sine udtalelser tilbage - ellers kunne han imødese en injuriesag. Selvom skagboen ikke vil trække sine udtalelser tilbage, har borgmesteren altså nu valgt at droppe sagen - indtil videre. 

- Et er, at vi er uenige om sagen og synes, det kunne være tacklet på en anden måde. Men vi kalder ikke hinanden noget. Og nu har jeg sagt fra overfor det. Hvis det fortsætter, trækker jeg en streg i sandet, siger hun til TV 2 Nord. 

hss

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.