DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Økonomi
DK Job

Fynsk beredskabsdirektør fratræder

Der er indgået en fratrædelsesaftale med Beredskab Fyns direktør Mogens Bjerregaard. Vicedirektør René Cording Jensen er konstitueret som ny beredskabsdirektør.
9. APR 2021 11.49

Beredskabskommissionen ved Beredskab Fyn har indgået en fratrædelsesaftale med Mogens Bjerregaard, der har været beredskabsdirektør siden 2015. Det oplyser Beredskabskommissionens formand og Venstre-borgmester i Nordfyns Kommune, Morten Andersen, i en pressemeddelse.

- Det er med opbakning fra den samlede Beredskabskommission, at jeg har indgået fratrædelsesaftale med Mogens Bjerregaard. Det er vores vurdering, at der er behov for nye kræfter på direktørposten. Begge parter har derfor erkendt, at det er bedst, at vores veje nu skilles. Både jeg og resten af Beredskabskommissionen ønsker Mogens Bjerregaard held og lykke fremover, siger Morten Andersen.

Rekrutteringsprosessen for at finde en ny direktør for beredskabet er allerede sat igang med henblik på tiltrække ansøgere udefra. En ny direktør forventes at være på plads omkring 1. august 2021. Indtil da er René Cording Jensen konstitueret beredskabsdirektør.

René Cording Jensen har siden 2016 været Beredskab Fyns vicedirektør. Tidligere på året var han ude med meldingen, at man med en ny struktur vil styrke beredskabet med fuldtidsansatte indsatsledere og en ny operationsleder. Fornyelsen i beredskabet kommer nu også til direktørposten.

mh