dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Klimahensyn har gjort Helsingørs hjemmeside (for?) kedelig

KORT NYT2. APR 2024 14.30

HELSINGØR: Siden nytår har Helsingør Kommunes hjemmeside været mindre farverig og mere trist og grå. Det skyldes især, at man har ønsket at gøre siden mere klimavenlig, da det koster energi og dermed CO2-udslip at loade fotos og farver, fortæller kommunikationschef Martin Deichmann til Helsingør Dagblad.

Han erkender dog, at selv om siden er nem at finde rundt på, er den måske blevet lidt for enkel og kedelig, så den ikke afspejler, at der står en stor myndighed bag. Byrådets partier har nu bedt administrationen give hjemmesiden et ekstra tjek, og det vil nok udløse, at der skrues lidt op for farver og fotos. 

- Vi kommer med et bud på, hvordan man kan skrue lidt op for charmen blandt andet på forsiden og den underside, der hedder ”Oplev Helsingør”, siger Martin Deichmann.

ak

 

 

 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.