dknyt
dkhavenergi
dkvindkraft
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Middelfart klar til rekord-klimafolkemøde

MIDDELFART: Til september er Middelfart igen klar som vært for Klimafolkemødet, og i år er der rekordmange arrangementer, oplyser kommunen. Over 70 arrangører bidrager til programmet, der byder på omkring 175 arrangementer med bl.a. debatter, foredrag og udstillinger. Region Syddanmark er medvært.

- Det er overvældende at opleve, så mange vil deltage på Klimafolkemødet i år. Det vidner om, hvor vigtig klimadagsordenen er, og at der er perspektiver i at mødes og diskutere, hvordan vi kan løse klimaudfordringerne sammen. Jeg er helt overbevist om, at Klimafolkemødet med det omfattende program, vi i dag kan præsentere, vil bidrage til både visioner og handlinger, når det kommer til fremtidens grønne samfund, siger regionsrådsformand Stephanie Lose (V).

Klimafolkemødet bliver også centrum for et DK2020-topmøde med fokus på kommunernes rolle i i klimakampen, hvor alle borgmestre er inviteret. Arrangørerne planlægger efter, at op mod 5.000 deltagere dagligt lægger vejen forbi KulturØpladsens syv scener og følger nøje myndighederes coronaretningslinjer.

ibs