dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Nordic Waste-ejer tildelt Journalistikkens Lukkethedspris

Dette års modtager af Journalistikkens Lukkethedspris er Nordic Waste-ejeren Torben Østergaard-Nielsen. Det blev afsløret ved et Folkemøde-arrangement i det journalistiske fagforbund DJ - Medier & Kommunikations have i Allinge, skriver fagbladet Journalisten.

Prisen gives til en person, virksomhed eller organisation, der i opsigtsvækkende grad har spændt ben for journalisters arbejde med at dække vigtige historier. Valget faldt på den fynske rigmand, fordi hele Nordic- Waste-sagen har haft stor betydning og konsekvenser for mange mennesker, uden at Torben Østergaard-Nielsen selv eller koncernen lige indtil denne uge har udtalt sig, bortset fra i en enkelt pressemeddelelse.

Østergaard-Nielsens datter, Nina Østergaard Borris, der er administrerende direktør for USTC, som ejer Nordic Waste, gav onsdag et interview til Berlingske. Trods det lander årets pris altså hos Nordic Waste-ejeren: ”Der har været så mange tidspunkter i denne sag, hvor det havde været på sin plads, at han gav nogle svar,” lyder begrundelsen fra juryen.

cwa 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.