dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Ny direktør til Hanstholm Havn

THISTED: Den nye havnedirektør i Hanstholm hedder Niels Clemensen. Han kommer fra rederiet Royal Arctic Line A/S, hvor han har været 'head of network and strategic projects. I Hanstholm skal han stå i spidsen for den planlagte udvidelse af havnen for 400 mio. kr., oplyser Nordjyske.

Han afløser Torben Juul-Olsen, der i flere omgange har været fungerende havnedirektør. Bestyrelsen for Hanstholm Havn er samtidig uden formand, efter at Martin Vestergaard har valgt at trække sig for at kunne hellige sig sit job i rådgivningsfirmaet Bascon A/S, hvor han er direktør.

- Vi håber, det vil være muligt for Martin Vestergaard på et tidspunkt at vende tilbage og fortsætte det store arbejde, han indtil videre har lagt i udviklingen af Hanstholm Havn, siger borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V), der er næstformand i havnens bestyrelse.

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.