dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Skilte-ups: Sdr. Bork blev til Sdr. Brok

KORT NYT17. JUL 2023 10.03

RINGKØBING-SKJERN: En medarbejder fra Land & Park i Ringkøbing-Skjern var i torsdag ude og skifte flere byskilte, men i dag må han eller en kollega afsted igen. På tre af fire byskilte til landsbyen Sdr. Bork er der nemlig sket en fejl hos skiltefirmaet, så der ikke står Sdr. Bork, men Sdr. Brok. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Det er da lidt træls, at det kun er én ud af fire, hvor bynavnet er stavet rigtigt. Men den, der skiftede byskiltene ved Sdr. Bork ud, havde en stor stak af byskilte, der skulle skiftes, og så har han sikkert ikke haft tid til at stå og læse bynavnet på hvert eneste skilt, siger Søren Nielsen fra Land & Park.

I første omgang kommer de gamle skilte nu op igen, indtil skiltefirmaet ventes at kunne levere nye og rigtige skilte i løbet af nogle uger.

ak

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.