dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Aalborg og Rebild skal drøfte ændring af kommunegrænse

KORT NYT11. APR 2024 15.28

AALBORG / REBILD: To nordjyske kommuner skal tage stilling til en anmodning om ændring af deres fælles kommunegrænse. Det skriver TV2 Nord på baggrund af et mødereferat i økonomiudvalget i Aalborg Kommune. Ændringen drejer sig om en landejendom sydøst for Nibe.

Ifm. ændringen af en ejendommens martrikel har landinspektørfirmaet Land & Skel - Erik Støvring ApS indsendt en anmodning til Indenrigs- og Sundhedsministeriet om at ændre kommunegrænsen mellem Aalborg Kommune og Rebild Kommune. Før ministeriet kan tage stilling, skal de to kommuner først bekræfte, at de ikke har nogen bemærkninger til godkendelsen af grænseændringen.

Ændringen vil betyde, at der overføres 72.734 m2 fra Rebild til Aalborg og 31 mfra Aalborg til Rebild. Byrådet i Aalborg skal tage stilling til sagen den 15. april, mens det endnu ikke er vist, hvornår Rebild gør det.

Skærmbillede 2024-04-11 kl- 13-28-10 (1) 

mar

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.