dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Badebroer i Sønderborg vedligeholdes af frivillige

KORT NYT12. APR 2023 11.26

SØNDERBORG: Teknik-, By- og Boligudvalget i Sønderborg har uddelt en pulje på 550.000 kroner til 17 foreninger og badebrolaug, der står for arbejdet med at vedligeholde lokale badebroer, oplyser kommunen. 22 foreninger søgte. De frivillige sørger for at få badebroerne op hvert år, og kommunen bidrager med materialer til mindre reparationer.
 
- Med uddelingen af puljen har vi sikret projekter i hele kommunen lige fra opgradering af en badebro til genetablering af en badebro efter en storm. På den måde sikrer vi balance på tværs af kommunen og støtter de frivilliges arbejde med at skabe rekreative anlæg ved vores badestrande, siger Kristian Beuschau (S), der er næstformand for Teknik-, By- og Boligudvalget. 

Byrådet afsatte i budgetaftalen 2022-2025 en pulje til badebroer, strande mv. på en mio. kr. I 2022 blev der udddelt i alt 450.000 kr. til to strande.

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.