dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Brøndby får kommunale ejendomme på fjernvarme

KORT NYT9. SEP 2022 6.23

BRØNDBY: Interessen for at få fjernvarme i boligområderne Brøndby Strand, Vesterled og Vibeholm har været så stor, at fjernvarme i disse områder bliver en realitet i de kommende år, oplyser Brøndby Kommune. Ligesom de private huse får kommunale bygninger i disse områder mulighed for at koble sig på den mere klimavenlige fjernvarme og slippe af med naturgas- og oliefyr.

Derfor har kommunalbestyrelsen besluttet, at Brøndby Strands Gymnastikforening, Sejlerhuset, Strandens Forsamlingshus, Ungeindsatsen i Brøndby og L-bygningen i Brøndby Strand Skoles indskoling skal have fjernvarme i stedet for naturgas.

Målet er på sigt at få så mange kommunale ejendomme på fjernvarmenettet som muligt. Der er umiddelbart tre yderligere kommunale ejendomme, der har potentiale for også at blive konverteret. Der skal laves beregninger i den kommende tid for at afklare, om det vil være økonomisk muligt. Brøndby Fjernvarme er i fuld gang med at planlægge udbygningen af fjernvarmenettet i Brøndby, og en nærmere tidsplan forventes omkring årsskiftet.

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.