DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Økonomi
DK Stillinger
Gladsaxe firdobler antal ladestandere til elbiler
Clevers ambition er at etablere 6.000 offentlige ladepunkter i Region Hovedstaden inden 2025.
Foto: Clever

Gladsaxe firdobler antal ladestandere til elbiler

Clever placerer 34 nye ladestandere strategisk -  blandt andet, hvor det er svært at lade op ved hjemmet, som i nærheden af lejlighedsbebyggelse.
18. JAN 2021 8.31

GLADSAXE: Gladsaxe har netop givet tilladelse til, at ladeoperatøren Clever kan opstille 34 nye ladestandere i kommunen med hver to ladepunkter. På den måde firdobler Gladsaxe sit antal af offentlige ladestandere, oplyser kommunen.

Gladsaxe er kåret som en af de 88 byer i verden, som har mest fokus på klimaet. Nu bliver der også for alvor sat fart på udrulningen af ladeinfrastrukturen til elbiler. Kommunen har nemlig givet tilladelse til, at ladeoperatøren Clever kan opsætte 34 nye offentlige ladestandere i Gladsaxe med i alt 68 ladepunkter. 

De 34 nye ladestandere placeres strategisk rundt om i kommunen, blandt andet der, hvor det er svært at lade op ved hjemmet, som for eksempel i nærheden af lejlighedsbebyggelse.

Clevers ambition er at etablere 6.000 offentlige ladepunkter i Region Hovedstaden inden 2025. De bliver en del af Clevers nationale ladenetværk og kan bruges af alle uanset kundeforhold.

Kommunens mål er at reducere CO2-udledningen med 70 pct. i 2030 i forhold til 2007. Gladsaxe har allerede nået sit delmål for 2020 ved reducere CO2-udledningen i kommunen som geografisk område med 40 pct. siden 2007. 

ka