dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Hanstholm Havn udvides for 525 mio. kr.

KORT NYT21. OKT 2016 9.11

THISTED: Hanstholm Havn er klar til at sætte en havneudvidelse til i alt 525 mio. kr. i gang, hvilket er 125 mio. kr. mere end oprindeligt planlagt, oplyser Limfjord Update.

Efter planen skal de ekstra millioner være med til at sikre bedre besejlingsforhold og mindre bølgeuro både i forhavnen og den eksisterende havn, så større både kan benytte sig af havnen. Det vil samtidig også betyde, at havnen kan bruges flere dage om året, siger borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V) til Limfjord Update.

Hun ser ikke for sig, at kommunalbestyrelsen skulle sige nej til at finansiere projektet. Hvis udvidelsen godkendes af kommunalbestyrelsen 1. november, kan arbejdet begynde først i 2018 og være færdigt i 2020. Havnen vil kunne bruges, mens byggeriet står på.

ak

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.