dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Odense vinder sag om ulovlig træfældning

KORT NYT4. DEC 2023 12.50

ODENSE: En virksomhed i Tarup skal betale dagbøder på samlet 50.000 kroner og desuden erstatte Odense Kommunes tab med 217.000 kroner plus moms, efter at Retten i Odense har fundet virksomheden skyldig i hærværk af "betydeligt omfang", skriver Fyens Stiftstidende.

31. august sidste år opdagede Hede Danmark, som blandt andet passer skovarealet bag virksomheden i Tarup for Odense Kommune, at fire egetræer var blevet fældet.

En mand fra et mindre firma oplyste, at det var ham, der havde lagt træerne ned, og at han havde gjort det på bestilling af virksomhedens direktør. Den forklaring gentog han, da han vidnede i retten. Direktøren nægtede dog selv, men retten fandt den anden mands forklaring troværdig. 

hss

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.