dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Odsherred beder børn om hjælp: Hvor er der en slidt bom?

ODSHERRED: Trafikafdelingen i Odsherred har én mio. kr. til at reparere bl.a. cykelstier og ødelagte stibomme, men ikke noget overblik over, hvor bommene egentlig står. Derfor har man i denne uge inviteret ferieramte børn til at indsende billeder af stibomme, som derefter bliver indført på et digitalt kort, skriver sn.dk.

Alternativet ville være at sende en medarbejder ud for at lede eller at hyre et dyrt konsulentfirma, fortæller afdelingsleder Lars Christiansen. Af de første otte indmeldte stibomme kendte afdelingen kun den ene. I næste uge trækkes lod om et gavekort på 500 kr. mellem dem, der har anmeldt en stibom korrekt. 

- Hvis det her lykkes, kunne være andre områder der også kunne identificeres på samme måde. Det er da helt klart en fantastisk ferieopgave, siger han til mediet.

ak

 

 

 

 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.