dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Randers henter erfaren projektchef til jordskred

RANDERS: Randers Kommune har ansat Jesper Nybo Andersen som projektchef i en midlertidig periode til at varetage de mange opgaver, der følger af, at Randers Kommune overtog myndighedsansvaret fra 31. januar, oplyser kommunen.
 
nordmand Jesper Nybo Andersen gik egentlig på pension fra jobbet som administrerende direktør i Orbicon A/S (nu WSP A/S) i 2018. Siden har han været engageret i en række bestyrelser inden for blandt andet entreprise og ingeniørrådgivning. 

- Jeg er god til at blive kastet ind i akutte situationer, skabe overblikket og eksekvere. Jeg sagde ja til at påtage mig opgaven, fordi jeg følte, at mit bidrag til løsningen af Nordic Waste nærmest er at sammenligne med "borgerligt ombud", siger Jesper Nybo Andersen, der oprindelig er uddannet cand.scient i naturgeografi, jordfysik, hydrologi og klima fra Københavns Universitet og løbende har efteruddannet sig i organisation, international udvikling m.v.

ka


 
 
 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.