dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Ballade i Sorø Forsyning :
Bestyrelsesmedlemmer ønsker indsigt

KORT NYT21. FEB 2024 6.55

SORØ: Der er brug for mere åbenhed og inddragelse i Sorø Forsyning, lyder en opfordring fra to forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer. Det skriver sn.dk. Opfordringen kommer i forlængelse af en del ballade om selskabet. I januar blev direktøren fyret, hvorefter formanden gik, direktørvikaren har sygemeldt sig, og politikerne har krævet en redegørelse. 

I et læserbrev efterlyser Gregers Koefoed-Hansen og Niels Hilker mere åbenhed og indflydelse. De er begge forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer i Sorø Vand A/S og Sorø Spildevand A/S og ville fx gerne være blevet orienteret på forhånd om fyringen af selskabets direktør, Anders Johansen, i stedet for at læse om sagen i medierne.

Men daværende bestyrelsesformand Susanne Borggaard (NB) kunne ikke orientere om sagen, fordi hun angiveligt havde fået mundkurv på. – Jeg fik besked fra borgmesteren og kommunaldirektøren om, at det skulle være et fortroligt forløb, forklarer hun til mediet.

dotn

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.