dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Gribskov sætter gang i flere lokalplaner efter Musik i Lejet-sag

GRIBSKOV: Byrådet i Gribskov har på sit seneste møde besluttet at sætte gang i lokalplaner for en række kulturelle begivenheder i kommunen. Det sker som følge af sagen om musikfestivalen Musik i Lejet, der tidligere i år viste sig at mangle et lovligt plangrundlag, skriver Sjællandske Nyheder.

Tidligere har kommunens praksis været, at folkene bag forskellige events som Rock ved Ruien i Søborg og Græsted Veterantræf har søgt – og opnået – tilladelser og dispensationer fra år til år. Det har været en forkert praksis, har Musik i Lejet-sagen vist.

20 af 22 byrådsmedlemmer endte med at stemme for igangsættelserne. Imod stemte Helle Lund (LA) og Brian Lyck Jørgensen (DF), der begge foretrak, at man behandlede planerne om igangsættelse af lokalplaner hver for sig.

dotn

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.