dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Minus i Assens Forsyning var forventet

KORT NYT6. JUN 2024 6.48

ASSENS: Assens Forsyning A/S fik i 2023 et underskud på næsten 17 millioner kroner. Men direktør Henrik Boesen gør over for Fyens Stiftstidende klart, at underskuddet var forventet og ikke har den store betydning for hverken kundernes regninger eller koncernens videre drift.

Underskuddet skyldes primært nedskrivninger på fem gamle anlæg, der bliver taget ud af drift, og det er en del af en langsigtet strategi for forsyningsselskabet, der skal flytte alt spildevand til et nyt, centralt rensningsanlæg. I den proces foretager man en såkaldt hård afskrivning på de gamle anlæg, mens de fortsat er i brug.

- Indtil strategien er helt gennemført, vil vi fortsat have de her hårde afskrivninger, og det vil formodentligt også betyde, at det underskud, vi har set nu her, ikke bliver det sidste, lyder det fra Henrik Boesen.

dotn

Rubrik ændret 7. juni kl. 08.46

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.