dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Nordic Wastes søsterselskab begærer rekonstruktion

DSH Recycling begærer rekonstruktion til skifteretten fredag, fordi indtægter er forsvundet efter konkurs. Randers Kommune har tidligere takket nej til at overtage grunden.

RANDERS: Ejeren af grunden ved Nordic Waste, DSH Recycling, begærer rekonstruktion, fordi selskabets indtægt er forsvundet efter Nordic Wastes konkurs. Det skriver DSH Recycling i en pressemeddelelse.

"I forbindelse med Nordic Wastes konkurs genererer selskabet ikke længere indtægter, og det kan ikke videreføres, uden at der tages insolvensretlige skridt", siger bestyrelsesformand i DSH Recycling Søren Hansen i pressemeddelelsen.

Selskabet begærer rekonstruktion til skifteretten i dag, lyder det. En rekonstruktion sættes i gang for at redde et selskab, som ikke er betalingsdygtigt, og der indsættes en eller flere rekonstruktører. Det er deres opgave at få selskabet tilbage på ret kurs ved eksempelvis at nedbringe gæld eller lave frasalg.

DSH Recycling er ejet af DSH Environment, som også ejede det nu konkursramte Nordic Waste.

Tidligere har DSH Recycling oplyst, at det har tilbudt Randers Kommune at overtage grunden i Ølst ved Randers. Det ønskede kommunen ifølge selskabet ikke.

Ved at gå i rekonstruktion får ledelsen i DSH Recycling mulighed for at tage stilling til virksomhedens og grundens fremtid på et senere tidspunkt, lyder det fra Søren Hansen.

/ritzau/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.