dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Badevand i Thy har det godt

THISTED: I januar blev det besluttet, at der skulle tages prøver af badevandet på Klitmøller Strand, Nørre Vorupør Havbad, Nørre Vorupør Strand og Thisted Søbad for at teste vandet for PFAS-stoffer. Og til stor glæde for Thisted Kommune viser resultaterne nu, at prøverne ikke overstiger den grænseværdi for flourstofferne, som Miljøstyrelsen har fastlagt sammen med Styrelsen for Patientsikkerhed. Det skriver TV Midtvest.

- Vi er glade for det positive resultat. Det er jo fedt, at det stadig ser godt ud, siger Jannie Kalør Svendsen, der er miljøsagsbehandler ved Plan, Miljø og Industri i Thisted Kommune, til mediet. 

Dermed viser prøverne det samme, som de prøver, kommunen fik foretaget på 12 lokationer i sommer forrige år, og derfor kan thyboerne og turisterne roligt tørre sveden af panden og hoppe i bølgen. 

mag

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.