dkmedier
dknyt
dkindkob
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Udskiftning i Randers Kommunes miljøteam

RANDERS: Der kommer to nye medarbejdere og en ny leder til et af forvaltningens måske mest omdiskuterede teams, nemlig miljøteamet. Det er fra denne afdeling, der er blevet udstedt miljøtilladelse og udført miljøtilsyn af Nordic Waste. Udover de to nye medarbejdere i miljøteamet, der består af fire personer, er der også blevet ansat en teamleder, som fremover 'er en leder af området, der kan sørge for mere direkte ledelse.' Det siger kommunaldirektøren til TV2 Østjylland

- Vi har besluttet at ansætte to nye medarbejdere, men der er ikke tale om en udvidelse af teamet. Der har været brug for nye kompetencer og en styrkelse af teamet og måden der arbejdes med miljøtilsyn på, siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt. 

Han har tidligere sagt, at kommunen burde have ført mere kontrol med hældningen på jordtippen på Nordic Waste, og at tilsynet ikke har levet op til de krav, der er på området. Der bliver nu indført et 'kvalitetsledelsessystem' i miljøteamet. Et eksternt firma skal derudover kontrollere, om kommunen lever op til kvalitetsstandarderne. Udover de nye tiltag i afdelingen er det også besluttet, at en anden kommune skal gennemgå alle kommunens miljøtilsyn.

mar

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.